In februari is het weer zo ver, de rally experience op sneeuw en ijs. We hebben nog plekken vrij !

Ook in 2021 is Hans Weijs Motorsport weer in Zweden voor de populaire ice training. Wil jij als rallyrijder een schat aan ervaring opdoen? Dan is dit je kans. Onder begeleiding van Hans Weijs breng je je rijderskunsten binnen een paar dagen naar een hoger niveau. We hebben nog enkele plekken vrij, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je snel aan.


 

Rallycursus | The Rally Academy

The Rally Academy by Hans Weijs Motorsport organiseert in november weer een rallycursus op Fursten Forest.
In deze 2-daagse rallycursus word je opgeleid tot rallycoureur of -navigator, onder leiding van professionals als Hans Weijs. Je leert alles met betrekking tot het navigeren en rijden in de rallysport. We garanderen veel instructie, veel kilometers en een goede voorbereiding voor het KNAF Examen, zodat iedereen de cursus af kan sluiten met een KNAF Rallylicentie!
 

Meer informatie:
HWM: eDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Weijs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data:
23/24 november - Theorieavonden
28/29 november. - Praktijkdagen
12 december - Navigatiedag

 

Rally auto huren? | Hans Weijs Motorsport

Wil jij nu ook eens rally rijden, maar heb je geen auto of niet het team? Geen probleem, Hans Weijs Motorsport heeft divere rally auto's welke gehuurd kunnen worden. Van het huren van een Volkwagen Polo Gti R5 of een Ford Fiesta R5 tot een Nissan Micra. Voor iedere klasse is er wel iets te vinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Ook wanneer je in het bezit bent van een eigen auto staat Hans Weijs Motorsport tot uw beschikking door het uitvoeren van de service.

Volkswagen Polo GTi R5

Hans Weijs Motorsport, onze manier van rallybeleving.