In 2024 is het weer zo ver, de rally experience op sneeuw en ijs. We hebben nog een paar plekken vrij !

Hans Weijs Motorsport gaat weer naar Zweden voor de populaire ice training. Wil jij als rallyrijder een schat aan ervaring opdoen? Dan is dit je kans. Onder begeleiding van Hans Weijs breng je je rijderskunsten binnen een paar dagen naar een hoger niveau. We hebben nog enkele plekken vrij, dus meld je snel aan.


 

Rallycursus | The Rally Academy

The Rally Academy by Hans Weijs Motorsport geeft een rallycursus op 8 maart 2024 op Circuit Meppen, DE.
In deze rallycursus word je opgeleid tot rallycoureur of -navigator, onder leiding van Nederlands rallykampioen 2022 Hans Weijs. Je leert alles met betrekking tot het navigeren en rijden in de rallysport. We garanderen veel instructie, veel kilometers en een goede voorbereiding voor het KNAF Examen, zodat iedereen de cursus af kan sluiten met een KNAF Rallylicentie!
Behaal je liever de normale racelicentie voor op het circuit? Ook daarin kunnen wij uw bijstaan, vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Meer informatie:
HWM: eDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data 2024: 
 Donderdag 29 februari 2024 | Theorieles 1 | 18:30 - 22:00 uur 
Maandag 5 maart 2024 | Theorieles 2 inclusief examen | 18:30 - 22:00 uur
 
Praktijkdag op Meppen | Vrijdag 8 maart 2024 | 08:00 - 17:00 uur
  
Aanmelden kan via de volgende link: 
https://forms.gle/3LizAN7z1fma9GVKA 
 
Rally auto huren? | Hans Weijs Motorsport

Wil jij nu ook eens rally rijden, maar heb je geen auto of niet het team? Geen probleem, Hans Weijs Motorsport heeft divere rally auto's welke gehuurd kunnen worden. Van het huren van een  Ford Fiesta R5 tot een Toyota Yaris GR Voor iedere klasse is er wel iets te vinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Ook wanneer je in het bezit bent van een eigen auto staat Hans Weijs Motorsport tot uw beschikking door het uitvoeren van de service.

Volkswagen Polo GTi R5

Hans Weijs Motorsport, onze manier van rallybeleving.