Hans Weijs Motorsport bied de oplossing aan rallyrijders die op een professioneel team willen vertrouwen om hun programma te runnen of gebrek aan geld en/of tijd hebben om een eigen volledig uitgeruste servicecrew op te zetten en te onderhouden.

10346437 756124704409988 4759994755317833495 n

Het in Nijmegen gevestigde team is uw one-stop-shop voor een pakket om rally te rijden op arrive and drive basis. Dank zij de lange ervaring met het prepareren en runnen van rallyauto's is Hans Weijs Motorsport in staat klanten bij te staan met een compleet pakket dat doorloopt tot en met het inzetten van full spec World Rally Cars. Dit bied u als klant de kans om u alleen te concentreren op het rijden van de auto en het neerzetten van het best mogelijke resultaat.

Het arrive-and-drive pakket zoals dat door Hans Weijs Motorsport is opgezet omvat goed getraind personeel, engineers, service materiaal, hospitatility mogelijkheden, coaching door Hans Weijs Junior tijdens het evenement en testen en coaching voorafgaand aan het evenement.

hospitality 1

Het enige wat een klant van Hans Weijs Motorsport hoeft te doen is aankomen, omkleden in racepak en concentreren op het rijden met de auto. De rest wordt verzorgd door het team van Hans Weijs Motorsport.